VÁSÁRLÓI TÁJÉKOZTATÓ


Általános
Minden egyes nyakörv, póráz és egyéb kiegészítő nagy odafigyeléssel, minőségi alapanyagokból és nagyon sok szeretettel készül Neked és kutyusodnak!
A termékek összetétele hegesztett fémkellékekből, speciális technikai műanyag kiegészítőkből, hevederpántból és ökotex standard, 100 % polyester anyagból állnak.
Minden termék mosógépben mosható, alacsony hőfokon, vagy langyos mosószeres vízben öblíthetők. Mosás előtt javaslom a biléta levételét a nyakörvről.
A nyakörvek pórázok és egyéb kiegészítők használatáról bővebb tájékoztatást a www.bol-dog.com oldalon találsz.
Ha esetleg felmerül bármilyen probléma a megrendelt termékkel kapcsolatban, (méret, típus, szélesség, stb…) írd meg a info@bol-dog.com ra és orvosoljuk.

Szavatosság
Időtartama 2 év. Szavatossági igény esetén kérheted a termék javítását, cseréjét, a vételár csökkentését, visszafizetését. A nem rendeltetésszerű használatból* eredő károk esetén a szavatossági igény nem érvényesíthető. De egy szétrágott műanyag csatot nagyon szívesen kicserélek. :)

Elállási jog gyakorlásának menete
Amennyiben szeretnél élni az elállási jogoddal (kézhez vételtől számított 14, azaz tizennégy munkanapon belül), annak jelzését megteheted megadott elérhetőségeink valamelyikén. A megrendelt terméket juttasd vissza a megadott címre. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségek Téged terhelnek. Az utánvéttel küldött csomagokat nem áll módomban átvenni. Kiemelten figyelj a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatból eredő károknak a megtérítése Téged terhel ebben az esetben.
A csomag beérkezését követően, rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben felmerülő félreértések elkerülése végett van szükség (pl: ha a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt).
A termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül visszatérítjük a termék árát részedre.

Az elállási jog az egyedileg legyártott, személyre szabott termékekre nem vonatkozik!

 

*Nem rendeltetésszerű használatnak minősül többek között, de nem kizárólag: a szétrágásból, szándékos rongálásból, külső behatásra történő vágásból, szúrásból, stb eredő anyagsérülések. Ezekre a fizikai behatásokra természetesen nem tudunk garanciát vállalni.


Elérhetőségek
Web: www.bol-dog.com
Email: info@bol-dog.com


www.bol-dog.com  
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.