132 / 185
Szivárványos, napocskás, felhős kutya nyakörv Időjárás mintás kutya póráz és nyakörv szett. Szivárványos. Napocskás, felhős.
Szivárványos, napocskás, felhős kutya nyakörv
Változékony kutya nyakörv
méret
Segítség
típus
Segítség
szélesség
Segítség
fémszín
Segítség
segítség
4400 Ft
5300 Ft
5300 Ft
5700 Ft
5700 Ft
5800 Ft
5800 Ft
5900 Ft
Változékony a kutyusod természete? Akkor ez a minta pont hozzá passzol! Szivárvánnyal, felhővel, zivatarral, napocskával a jobb napokra! :) A képen 2.5 cm széles műanyag csatos nyakörv látható. 
Igy lesz szett:
szivárványos póráz
szivárványos hám
napocskás biléta
Változékony kulcstartó
Változékony biztonsági öv

TermékinformációA Bol-Dog nyakörveknél törekszünk arra, hogy a szép, igényes, vagány kinézet mellett a strapabíróság is elengedhetetlen követelmény legyen. Csak válogatott minőségű és márkájú alapanyagokkal dolgozunk. A kutya nyakörveken felhasznált műanyag csatok nagyon erős acetal (POM) anyagból készülnek. Hajlított kialakításuknak köszönhetően, falai még erősebbek és a kutyák nyakára tökéletesen illeszkedik. A Bol-Dog nyakörveken felhasznált textil alapanyagok bordázott poliészter hevederből és strapabíró mintás szalag kombinációjából tevődik össze, melyeket többszörös varratokkal rögzítünk. FÉMEINK hegesztett acél termékek, melyek bevonata korroziós hatásokra semlegesek. A Bol-Dog nyakörveknek 3 TÍPUSA VAN.  A nyakörv méretekkel kapcsolatban ITT TALÁSZ hasznos infókat.


 
www.bol-dog.com  
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.