Segítség

A megfelelő nyakörv méret kiválasztásához szükséged lesz egy mérőszalagra (vagy pl. egy zsinórra, amit odatehetsz egy vonalzóhoz). Ha megvan a kutyusod nyakkerülete, akkor már egyszerű beazonosítanod a számára ideális nyakörv méretet.

Pár tapasztalati tanács és javaslat:

- XS2 nyakörveknél ha CSATOSAT rendelsz, 90% -ban a 2 cm szélesség a megfelelő méret. Kifejezetten hosszú nyakú kutyusoknak jó a 2.5 cm szélesség. 3 cm széleset nem készítünk ebben a méretben CSATOS típusból, mert nem lesz jó! Minden más típusból választhatsz szélesebbet.

- S CSATOS nyakörv esetében a MAXIMUM 2.5 cm szélesség, ami 90% -ban jó a kutyákra, ennél lehet keskenyebb, de szélesebbet nem készítünk. Kivétel lehet ez alól ha külön kéred, mert nagy a kutyád szőre vagy agarad van.  Minden más típusból bátran választhatod a 3 cm szélességet

- Fojtó nyakörv, nem igazi fojtó! A fojtás minimalizálható az állító segítségével. Praktikus a hosszú szőrnél, mert könnyebben megtalálod a D karikát ha pórázra szeretnéd venni a kutyádat. 

- Bebújós és fojtó nyakörvet az válasszon a kutyájának, aki bírja hogy a fején minden nap 2x átbújtatnak valamit. Vagy aki notorikus nyakörv elvesztő :)PÁR KUTYAFAJTA MÉRET VISZONYÍTÁSI ALAPNAK
M2  VIZSLA, BORDER COLLIE, LABRADOR...2.5 vagy 3 cm széles nyakörv
S2   BOSTON TERRIER, JACK RUSSEL, SPÁNIEL, BEDLINGTON, MOPSZ, MUDI...2.5 cm széles nyakörv
XS2 YORKIE, BICHON, TACSKÓ...2 vagy 2.5 cm széles nyakörvNyakörv méret választás
 

www.bol-dog.com  
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.