RÓLAM

Sziasztok, Sasvári Éva vagyok a Bol-Dog alapítója.

A márka megalakulása akkor kezdődött, amikor gazdivá váltam, és hazavittem életem első kutyusát.

Mindig is vonzottak a szép kutyás termékek és az alkotás vágya. Ezért az otthoni varrás a kutyusomnak és a barátaim kutyáinak, hamar kinőtte magát. Ahogy a kutyám évről évre cseperedett a márka is fejlődött, növekedett. 

Ahogy a kutyanevelésben, úgy az élet többi szegmensében is szeretem a precizitást. Folyamatosan gondolkodom az új mintákon, termékeken. A még jobb alapanyagokon. 
 
2013 óta készítek egyedi mintás nyakörveket, pórázokat és egyéb kutyás kiegészítőket kivételes tartóssággal és minőségben.

Mostanra, kis csapatommal karöltve rengeteget dolgozunk azon, hogy minden felhasznált alapanyag prémium kategóriás legyen. Számunkra elengedhetetlen a minőség és strapabíróság. Fontosnak tartjuk, hogy folyamatosan megújuljon, frissüljön a kollekció. Átláthatóbb legyen a webshop használata, kényelmesebbé váljon a fizetés, szállítás és természetesen a Ti véleményetekre is nagyon kíváncsiak vagyunk. Azáltal hogy nap, mint nap használjátok a Bol-Dog termékeket, szuper visszaigazolást adtok nekünk a tapasztalatokról. Akinek van, az tudja, hogy a Bol-Dog termékek viselése egy életérzés. Hiszen a sok minta között mindenki megtalálja a magának és kutyájának megfelelő karaktert akár nyakörvről, pórázról vagy egyéb kiegészítőről legyen szó. És a választék hónapról, hónapra bővül.

Jó nézelődést az oldalon! Ha kérdésed van ÍRJ bátran!


www.bol-dog.com  
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.