RÓLAM

A Bol-Dog megalakulása akkor kezdődött, amikor gazdivá váltam. Kleohoz 3 napos korában mehettem előszőr látogatóba, és onnantól minden hétvégémet a tenyésztőnél töltöttem (nagy örömére), hogy láthassam cseperedni kiskutyámat. Sok könyvet kiolvastam azzal kapcsolatban, hogy milyen a jó, magabiztos kutyagazdi, hogyan legyek falkavezér és miként neveljem helyesen. Mára 2 kutyusom van, Dezit 1 éve fogadtam örökbe és most már teljes mértékben kis falkánk tagja.

Ahogy a kutyanevelésben, úgy az élet többi szegmensében is szeretem a precizitást. Amikor Kleot hazahozhattam sok termék kipróbálása után jött az ihlet! :) Szeretném megvalósítani a fejemben lévő elképzelést arról, hogy milyen nyakörvet, pórázt látnék, használnék szívesen a kutyusomon. A többi már történelem szokták mondani… 
 
2012 óta készítek egyedi, színes nyakörveket, pórázokat és egyéb kutyás kiegészítőket kivételes tartóssággal és minőségben.

Mostanra, kis csapatommal karöltve rengeteget dolgozunk azon, hogy minden felhasznált alapanyag prémium kategóriás legyen. Számunkra elengedhetetlen a minőség és strapabírósság. Fontosnak tartjuk, hogy folyamatosan megújuljon, frissüljön a kollekció, átláthatóbb legyen a webshop használata, kényelmesebbé váljon a fizetés, szállítás és természetesen a Ti véleményetekre is nagyon kíváncsiak vagyunk. Azáltal hogy nap, mint nap használjátok a Bol-Dog termékeket, szuper visszaigazolást adtok nekünk a tapasztalatokról. Akinek van, az tudja, hogy a Bol-Dog termékek viselése egy életérzés. Hiszen a sok minta között mindenki megtalálja a magának és kutyájának megfelelő karaktert akár nyakörvről, pórázról vagy egyéb kiegészítőről legyen szó. És a választék hónapról, hónapra bővül.

Jó nézelődést az oldalon! Ha kérdésed van ÍRJ bátran!


www.bol-dog.com  
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.