PÓRÁZ TÍPUSOK

SZALAGGAL DÍSZÍTETT PÓRÁZOKNÁL

Általános jellemzők:
A póráz egy szuper kiegészítő a nyakörv mellé. Vagy ha hámot hord a kutyusod, önmagában is meg tudod vásárolni. Több hosszúság közül választhatsz. A logó alatt kis zseb található, amire könnyen rá tudod akasztani a zacsitartódat. A póráz egyik végén erős fém karabiner található, a másik végén a kézfogónál, pedig egy hegesztett karika, melynek segítségével össze tudod kapcsolni magadon a pórázt, ha el van engedve a kutyusod.

  • KÉZFOGÓNÁL SZALAGGAL VARROTT
Kézfogó résznél van a minta, a póráz többi része egyszínű. Az alapszín harmonizál a kutya nyakörvével

  • SZALAGGAL VÉGIG VARROTT
A póráz egyik oldalán a kiválasztott minta fut teljesen végig, a másik oldala pedig harmonizáló egyszínű.
  • KIKÉPZŐ

Ennek a típusnak állítható a hosszúsága a végén lévő két karabiner segítségével. Az egyik oldala mintával díszített. A póráz közkedvelt hossza 200 cm.


PÓRÁZ TÍPUSOK

HAJÓKÖTÉLBŐL KÉSZÜLT PÓRÁZOKNÁL

Általános jellemzők:
A pórázok a praktikum mellett, sokszínűek így mindenki megtalálja a magához és kutyájához illő darabokat. A feltűnő egyedi tervezés mellett a pórázok hajókötélből készülnek így a maximális strapabírást is bírják.
  • KIKÉPZŐ KÉT KARABINERREL
A kiképző póráz típusnál elsődleges szempont volt a praktikum, ha úgy adódik, hogy mindkét kezedre szükség van, magadra tudod csatolni a kutyát, ezzel együtt állíthatod, hogy a kutyádnak és neked mi a kényelmes póráz hosszúság. Ha esetleg két kutyád van, akkor is ajánlom a kiképző típust, mivel mind a két végén van karabiner.
  • KÉZFOGÓS EGY KARABINERREL
A kézfogós típusnál a póráz egyik végén egy fogantyú van a másikon pedig egy karabiner.
Mindkét póráz típust kérheted a kutyusod méretéhez passzoló vékony vagy vastagabb kötélből. Kisebb kutyusoknak a vékonyat nagyobb kutyusoknak a vastagabbat ajánljuk. :)

www.bol-dog.com  
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.