15 / 196
menta virágos nyakörv Menta nyakörv Mentazöld virág mintás nyakörv és póráz
menta virágos nyakörv
Mentáscseri kutya nyakörv
méret
Segítség
típus
Segítség
szélesség
Segítség
fémszín
Segítség
segítség
5100 Ft
6000 Ft
6000 Ft
6400 Ft
6400 Ft
6500 Ft
6500 Ft
6600 Ft
Friss mentazöld alapszínen, cseresznyevirág mintás kutya nyakörv.  A képen 2.5 cm széles műanyag csatos nyakörv látható.
Mint minden Bol-Dog nyakörv, ezen nyakörv is 8 hosszúságban és 4 szélességben kapható, hogy tökéletesen illeszkedjen kutyádra. A nyakörv mérete nem csak biztonsági, de kényelmi okokból is fontos.

Megvásárolható bebújos nyakörv és félfojtó nyakörv kivitelben is.

A nyakörvet "személyre szabott" opcióban saját névvel és telefonszámmal is kérheted!

Igy lesz szett:
mentazöld virágos póráz
Mentás virágos hám
Virágos kutyabiléta
Menta virágos kulcstartó
Menta virágos biztonsági öv

TermékinformációA Bol-Dog nyakörveknél törekszünk arra, hogy a szép, igényes, vagány kinézet mellett a strapabíróság is elengedhetetlen követelmény legyen. Csak válogatott minőségű és márkájú alapanyagokkal dolgozunk. A kutya nyakörveken felhasznált műanyag csatok nagyon erős acetal (POM) anyagból készülnek. Hajlított kialakításuknak köszönhetően, falai még erősebbek és a kutyák nyakára tökéletesen illeszkedik. A Bol-Dog nyakörveken felhasznált textil alapanyagok bordázott poliészter hevederből és strapabíró mintás szalag kombinációjából tevődik össze, melyeket többszörös varratokkal rögzítünk. FÉMEINK hegesztett acél termékek, melyek bevonata korroziós hatásokra semlegesek. A Bol-Dog nyakörveknek 3 TÍPUSA VAN.  8 NYAKÖRV MÉRET közül választhatsz . A SZEMÉLYRE SZABOTT nyakörvekről itt találsz hasznos infókat


 
www.bol-dog.com  
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.