EGYEDI KUTYÁS TERMÉKEK, EGYEDI NYAKÖRVEK

 A teljesen egyedi termékcsalád egy különálló szegmense a Bol-Dog kutya nyakörvnek. Az egyedi termékekben az a fantasztikus, hogy lehetőséged van a saját elképzelésedet, fantázia világodat, kedvenc motívumodat, színedet viszontlátni kutyusodon. Neked csak annyi a teendőd, hogy megírod nekünk, mit szeretnél a nyakörvön (pórázon, kulcstartón, bilétán, barátság karkötőn) látni és mi megtervezzük Neked. Akkor sem kell aggódnod, ha nem vagy túl kreatív hangulatban, mert a webshopban található mintákat is választhatod, amit kiegészítünk extrákkal (kutyus neve, telefonszám). Az elkészült látványtervet küldjük e-mailben és addig csiszoljuk, amig tökéletes nem lesz!

Ha felkeltettem az érdeklődésed, és több infóra éhezel:  WWW.EGYEDINYAKORV.HU
egyedi nyakörv, egyedi kutyahám, feliratos nyakörvek, névre szóló nyakörv

 

 


- 2019 januárjától elérhetőek személyreszabott termékeink szinte minden meglévő nyakörvünk esetén. Ezzel az opcióval az alapból választható grafikába elhelyezzük az általad kért nevet és telefonszámot. Egyszerűen a méretek megadása után pipáld ki a "személyreszabva" mezőt.
Amennyiben teljesen egyedi grafikai elemeket, képet vagy egyebet szeretnél az egyedileg Nektek tervezett nyakörvön vagy pórázon látni, kérlek olvass tovább! :)www.bol-dog.com  
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.