BOL-DOG.COM AJÁNDÉKUTALVÁNY VÁSÁRLÁSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEI


Online/ Plasztik:
Online ajándékutalványt, a megrendelést követően e-mailben, PDF formátumban küldünk. Az online ajándékkártya a megrendelő és a címzett e-mail címére is küldhető. A PDF formátumú kártya kinyomtatásával fizikai ajándékként is használható. Vásárlási és felhasználási feltételei megegyeznek a klasszikus ajándékkártyájéval.

Plasztik ajándékkártyát a vásárlást követő 1-2 napon belül küldjük.

Ajándékutalvány beváltása:

1. Az ajándékutalvány összege a vásárlás során a kosár végösszegéből kerül levonásra. Az ajándékutalvány összegéből visszaadni nem áll módunkban. Tehát ha kevesebb értékben vásárolsz mint az utalvány összege, a fennmaradó különbözet elvész.

2. A Bol-Dog ajándékutalvány, a www.bol-dog.com webáruházának választékában szereplő termékekre váltható be.

3. Az ajándékutalvány beváltásához a kártyán szereplő kódot a kosár menüben kell a KUPON KÓD mezőbe beírni (pirosan villog). A kód csak egyszer használható fel, így kérlek, mások elött tartsd titokban, nehogy illetéktelen felhasználás történjen. Amennyiben a felhasználás során technikai hiba történik, meghiúsul a vásárlásod és ezt követően ajándékutalványod kódját nem tudod ismételten felhasználni kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot.

4. Az ajándékutalványt a kód segítségével nem csak a kedvezményezett válthatja be, külön átruházásra nincs szükség.

Ajándékutalvány érvényességi ideje:
A vásárlástól számított 1 év. A lejárat után újra aktiválni és elfogadni sajnos nem áll módunkban.

Egyéb tudnivalók az ajándékutalványról:
Az ajándékutalvány elvesztése, megsemmisülése csereutalvány igénylésére, illetve a vételár visszakövetelésére nem jogosít. Az ajándékutalvány vásárlója az utalvány megvásárlásával a felhasználási feltételeket elfogadja.
 


www.bol-dog.com  
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.